вівторок, 31 березня 2020 р.

3 блок завдань

Українська мова (група Крижної Ю.О.)

Добрий день!
Відтепер завдання з української мови (група Крижної Ю.О.) та з української літератури я буду публікувати в моєму блозі  «Блог учителя української мови та літератури Крижної Юлії Олексіївни» ( https://ukrmovaliterat.blogspot.com ).
Праворуч треба обрати розділ (перейти за посиланням) «Мова 6 клас» або відповідно «Література 6 клас» і ознайомитися з потрібним завданням.  
Сподіваюся, що ви змогли виконати всі попередні завдання (вони також опубліковані у блозі). Після карантину я обов’язково перевірю наявність і правильність виконання робіт, які були задані в першому і другому завданнях. 
Якщо у вас будуть виникати питання або ви не зрозумієте якесь завдання – можна запитати в особистому чаті на  моїй сторінці у Фейсбуці або в коментарях до завдання у блозі (на жаль, не завжди зможу одразу відповісти). Але в будь-якому випадку, якщо ви не можете виконати якесь завдання, я прошу не переживати, не хвилюватися і мати терпіння. Життя і здоров’я людини є  найважливішим у світі! А все інше ми зможемо подолати і надолужити.
Бажаю всім міцного здоров’я і сподіваюся на зустріч цієї весни з моїми найкращими учнями!

Третє завдання

Перевірка знань з теми "Прикметник"

1. Згадати все, що ми вчили про прикметники: що вони означають, на які питання відповідають, морфологічні ознаки, групи за значенням, ступені порівняння, синтаксичну роль, а також їхній правопис. Це параграфи підручника §§ 40-51.


2. Виконати тестові завдання для перевірки знань
    1. Для цього необхідно нажати на посилання (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_jV5xubuCaPKb1Cub5Bv6RiCJFW5g5qivJy3rREHkE4n9GQ/viewform)
    2. Указати прізвище (ОБОВ'ЯЗКОВО!).
    3. У кожному завданні вибрати одну правильну відповідь (у завданнях на відповідність - у кожному рядку визначити відповідь) і нажати на знак "о" (знак "о" після цього змінює колір).
    4. Після 13 завдання нажати на поле "Отправить"
(додала 13 питання - заповнювати за бажанням тим, хто хоче отримати результат відповіді в ці дні, а не після карантину)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_jV5xubuCaPKb1Cub5Bv6RiCJFW5g5qivJy3rREHkE4n9GQ/viewform

(Якщо будуть технічні проблеми виконання завдань – прошу мені одразу повідомити)

Відповідь надіслати до 23 квітня включно (на оцінку)

(УКАЗАТИ прізвище)

Немає коментарів:

Дописати коментар